Antena 3 CNN Actualitate Social Apel disperat al soţiei însărcinate a tânărului dispărut în Jiu: "Rugaţi-vă pentru soţul meu!"

Apel disperat al soţiei însărcinate a tânărului dispărut în Jiu: "Rugaţi-vă pentru soţul meu!"

Tânărul de 29 de ani, din Târgu Jiu, care a căzut duminică seara în râul Jiu, se căsătorise cu o zi înainte. Soţia sa însărcinată a lansat un apel disperat către cei care îl cunosc să se roage pentru ca el să fie găsit în viaţă.

Apel disperat al soţiei însărcinate a tânărului dispărut în Jiu: "Rugaţi-vă pentru soţul meu!"
de Claudia Popovici    |    07 Iun 2021   •   21:43

Sunt căutări disperate ale autorităților din Gorj, după ce Mihai Laurenţiu Beuran, în vârstă de 29 de ani, s-a dezechilibrat şi a căzut din barcă pneumatică în timp ce se afla la plimbare cu un prieten pe râul Jiu.

În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta pantaloni scurți de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentație.

Cu o zi înainte, tânărul se căsătorise, iar soţia acestuia însărcinată a lansat un apel pe reţelele de socializare către cei care îl cunosc să se roage pentru a fi găsit în viaţă.

„Vă rog, rugați-vă pentru soţul meu, să îl găsească în viaţă, din ultimele mele puteri“, a scris femeia îndurerată pe Facebook.

Căutările tânărului din Târgu Jiu, căzut în Jiu, continuă

Semnalmente: 1,65-1,70m înălţime, aproximativ 70-80 kg, păr şaten, ochi căprui, fără semne particulare.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la identificarea tânărului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Căutările tânărului din Târgu Jiu, căzut în Jiu, continuă şi la această oră, în zona Vîrţ.

Publicată de Mihaela Horvath pe Luni, 7 iunie 2021

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close