Antena 3 CNN Actualitate Social A sunat la 112 să reclame mai multe persoane care nu respectă ordonanţele, dar a sfârșit prin a fi el cel amendat

A sunat la 112 să reclame mai multe persoane care nu respectă ordonanţele, dar a sfârșit prin a fi el cel amendat

Un bărbat din Supur, Satu Mare, a sunat la 112 să reclame mai multe persoane care nu respectau ordonanțele militare în localitate.

A sunat la 112 să reclame mai multe persoane care nu respectă ordonanţele, dar a sfârșit prin a fi el cel amendat
Sursa foto: Politia Romana/Facebook
07 Mai 2020   •   13:09

Un tânăr din localitatea Supus, judeţul Satu Mare, a sunat de mai multe ori la 112 şi a sesizat că mai multe persoane nu respectă ordonanţele militare, iar poliţiştii l-au amendat cu 4.000 de lei pentru că reclamaţiile nu s-au confirmat.

Oamenii legii au făcut cercetări, însă au constatat că plângerile bărbatului nu erau adevărate. În final, cel amendat a fost chiar tânărul de 21 de ani.

„Un cetăţean, de 21 de ani, din localitatea Supur, a apelat de mai multe ori 112, la intervale scurte de timp, pentru a sesiza faptul că în localitate sunt persoane care nu respectă ordonanţele militare, fără a indica locaţia exactă a acestora şi modalitatea în care nu le respectă. În urma sesizării primite, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Tăşnad au efectuat verificări, ocazie cu care nu au identificat persoane din categoria celor semnalate în sesizare. Poliţiştii au constatat faptul că tânărul oferise dispecerului 112 date false privind identitatea lui şi se afla într-o vădită stare de ebrietate”, se arată în comunicatul poliției. 

 

×
Subiecte în articol: ordonante de urgenta
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close