Antena 3 Actualitate Social Apropiaţii lui Nicu Ceauşescu rup tăcerea în privinţa relaţiei cu Nadia Comăneci: ”Ne era frică, era rea şi geloasă”

Apropiaţii lui Nicu Ceauşescu rup tăcerea în privinţa relaţiei cu Nadia Comăneci: ”Ne era frică, era rea şi geloasă”

29 Mai 2017   •   10:43
Apropiaţii lui Nicu Ceauşescu rup tăcerea în privinţa relaţiei cu Nadia Comăneci: ”Ne era frică, era rea şi geloasă” Foto: Facebook/Nadia Comaneci

Familia Rus din Sibiu a fost aproapiată de Nicu Ceauşescu în oaza de linişte pe care fiul lui Nicolae Ceauşescu şi-a construit-o în Mărginimea Sibiului, când era prim-secretar.

Potrivit Adevărul.ro, Claudia, fiica soților Rus, a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la relația pe care Nicu Ceaușescu a avut-o cu Nadia Comăneci. 

”Despre Nadia Comăneci, pot spune că era rea şi nu pot uita când m-a pus pe mine şi pe sora mea să căutăm o minge de tenis de câmp pierdută în iarbă. Ore întregi am căutat, fără s-o putem găsi. Ne era cam frică de Nadia. Într-o dimineaţă, când ea a rămas dormind, Nicu ne-a spus la plecare: «Să aveţi grijă de ea…Dacă i se întâmplă ceva, voi răspundeţi». Atunci am simtit parcă o încărcătură, o grijă în plus. De multe ori venea neanunţată, pentru că era foarte geloasă. Era tratată deosebit şi cu toate că nu aveam tacâmuri de valoare, ea avea acolo două linguriţe de argint suflate cu aur, cu care numai ea mânca.”, a declarat Claudia Rus.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close