Antena 3 CNN Actualitate Social O asistentă care lucra la spitalul din Botoșani a murit de coronavirus: Suntem consternați. Am rămas cu o mare pierdere!

O asistentă care lucra la spitalul din Botoșani a murit de coronavirus: Suntem consternați. Am rămas cu o mare pierdere!

O asistentă care lucra la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Botoșani și care a tratat mai mulți pacienți infectați cu noul coronavirus, a murit din cauza COVID-19.

O asistentă care lucra la spitalul din Botoșani a murit de coronavirus: Suntem consternați. Am rămas cu o mare pierdere!
Sursa foto: Foto: dorohoinews.ro/
23 Mai 2020   •   22:38

Lenuța Buta (46 ani) s-a infectat în urmă cu câteva săptămâni. Pentru că starea ei de sănătate s-a degradat, a fost transferată la Iași, fiind internată pe secția Reanimare a Spitalului de Boli Infecțioase. Din păcate, medicii ieșeni nu au mai reușit să o salveze iar astăzi a decedat.

„Iubea oamenii. Iubea muntele. Dumnezeu a iubit-o prea mult și a luat-o la El, lăsându-ne consternați! Încă o victimă COVID-19 din rândul cadrelor medicale! Cuvintele sunt prea sărace ca să poată exprima durerea pe care o lași în urmă, Draga noastră Lenuța! Dumnezeu să te ierte și să te primească în ceata îngerilor Săi!

Secția Boli Infecțioase Adulți este de azi mai săracă, pierzând o asistentă medicală extraordinară! Am rămas cu un mare gol în suflet în urma acestei nedrepte despărțiri!”, spune medicul Valentina Morcov, potrivi dorohoinews.ro.

×
Subiecte în articol: asistenta coronavirus
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close