Antena 3 Actualitate Social Asistentă vindecată de coronavirus din București: Am fost printre primii donatori de plasmă. Dacă poți face un bine, fă-l cu drag!

Asistentă vindecată de coronavirus din București: Am fost printre primii donatori de plasmă. Dacă poți face un bine, fă-l cu drag!

28 Apr 2020   •   20:30
Asistentă vindecată de coronavirus din București: Am fost printre primii donatori de plasmă. Dacă poți face un bine, fă-l cu drag!
Sursa foto: Foto: Facebook

Eufrosina Șerban este asistentă medicală la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din București. După ce a tratat zeci de pacienți, femeia în vârstă de 47 de ani s-a infectat cu coronavirus, iar azi la două săptămâni de la vindecare a devenit unul dintre primii donatori de plasmă.

Eufrosina are 47 de ani și 3 copii - de 23 de ani, 15 ani și respectiv 7 ani. Nu i-a mai văzut de peste o lună - asistenta medicală locuiește acum locuiește într-unul dintre hotelurile puse la dispoziție de către Primăria Capitalei, în subordinea căreia se află spitalul Victor Babeș.

"A fost o perioadă destul de grea. A fost foarte multă muncă, alături de colegii mei din spital, și mult stres, pentru că era ceva necunoscut. Apoi m-am îmbolnăvit. Nu mi-a fost frică deloc. Știam că se poate întâmpla așa ceva, având în vedere că aveam grijă de bolnavi cu COVID-19. Eu am avut o formă medie de boală.

Am donat. M-am oferit să donez pentru că eu cred așa: dacă poți să faci un bine, fă-l cu drag. Nu se știe niciodată la cine ajunge și poate o anumită persoană chiar are nevoie și poate fi salvată", își începe povestea Eufrosina Șerban.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close