Antena 3 CNN Actualitate Social Atât plătesc VIP-urile la festivalul Untold. E incredibil cât scot din buzunar pentru o masă

Atât plătesc VIP-urile la festivalul Untold. E incredibil cât scot din buzunar pentru o masă

Atât plătesc VIP-urile la festivalul Untold. E incredibil cât scot din buzunar pentru o masă
03 Aug 2018   •   16:27

VIP-urile care ajung zilele acestea la festivalul Untold vor fi răsfăţate de organizatori, dar la un preţ pe măsură. Cele mai ieftine mese pleacă de la 2500 de euro, iar pentru cea mai scumpă trebuie plătit nu mai puţin de 100.000 de euro. De aceştia bani, VIP-urile primesc, pe lângă mâncare şi băuturi fine la discreţie, chelner, şofer şi pază privată.

Un asemenea eveniment atrage şi interesul celor cu foarte mulţi bani, pentru care organizatorii au pregătit oferte exclusiviste. Cele mai ieftine mese pentru VIP-uri, patru la număr,  pleacă de la 2.500 de euro (Zona 1). În aceşti bani sunt incluse trei sticle de şampanie Magnum sau sase sticle de alte bături premium la alegere; Open Bar - bauturi racoritoare; serviciu privat - chelner dedicat; platouri Sushi; 10 brăţări de acces pentru Ultra VIP Area.

În zona a doua sunt disponibile patru mese, fiecare având preţul de plecare de 5.000 de euro. Preţul include:  o sticlă de şampanie Jeroboam, trei sticle de şampanie Magnum, trei sticle de băuturi premium la alegere; Open Bar - băuturi răcoritoare, bere, vin, bufet suedez - platouri Sushi; serviciu privat - chelner dedicat, şofer privat - transfer dedicat, securitate privată pentru masă, 12 brăţări de acces pentru Ultra VIP Area, scrie adevarul.ro. 

Pentru cele patru mese din zona a treia, VIP-urile trebuie să scoată din buzunar cel puţin 10.000 de euro.  
 

×
Subiecte în articol: festival Untold
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close