Antena 3 CNN Actualitate Social Astăzi este Miercurea Mare. Ce este bine să faci în această zi

Astăzi este Miercurea Mare. Ce este bine să faci în această zi

Astăzi este Miercurea Mare. Ce este bine să faci în această zi
Sursa foto: Pixabay.com
12 Apr 2017   •   08:50

Astăzi se săvârşeşte Taina Sfântului Maslu, amintind de ungerea lui Iisus Hristos cu mir în locuința lui Simeon Leprosul din Betania. Un alt lucru mare s-a întâmplat în această zi. Iisus a fost vândut pe 30 de arginţi.

Miercurea Mare a fost petrecută de Mântuitorul cu prietenii săi. O femeie din casa lui Lazăr Îl unge cu mir din nard şi Mântuitorul îi iartă păcatele femeii. Văzând aceasta uncenicii s-au înfuriat şi au zis: De ce risipă aceasta? Căci mirul acesta se putea vinde scump, iar banii să se dea celor săraci.

Iuda, ucenic al lui Iisus, văzând cele petrecute i se întunecă privirea de furiese şi decide să îl vândă arhiereilor pe numai 30 de arginţi. În această zi de miercuri s-au făcut primele planuri pentru prinderea şi uciderea Lui Iisus.

Ce este bine să faci în această zi

Potrivit a1.ro, în Miercurea Mare poți face treburile casnice pentru pregătirile de Paște. De asemenea, este bine să te împaci cu oamenii cu care nu ai avut o relație tocmai bună în ultima perioadă. Cel mai indicat lucru pe care poți să îl faci astăzi este să spui rugăciuni. Nu este bine să te enervezi sau să arunci vorbe necurate în această zi și nici să te superi pe ceilalţi.

×
Subiecte în articol: zi rugaciuni iisus hristos
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close