Antena 3 CNN Actualitate Social Atac în stil mafiot la Braşov! Maşina de servicu a primarului, cu frânele tăiate

Atac în stil mafiot la Braşov! Maşina de servicu a primarului, cu frânele tăiate

Atac în stil mafiot la Braşov! Maşina de servicu a primarului, cu frânele tăiate
Sursa foto: Foto: bizbrasov.ro
04 Iul 2018   •   10:34

Un primar din Brașov s-a trezit cu frânele de la maşina de serviciu tăiate. Este vorba despre Virgil Popa, edilul din Săcele, Braşov.

„În data de 8 iunie a anului în curs am găsit mașina de serviciu a primăriei, cu care mă deplasez, cu prezoanele desfăcute la roata din stânga față. Am considerat că nu e cazul să anunț organele de poliție, crezând că este un incident întâmplător. Astăzi recunosc cu nu a fost cea mai inspirată decizie pe care am luat-o în acel moment.

Aceasta deoarece ieri, 2 iulie, în timp ce mă aflam cu o delegație din orașul francez Vire, oraș înfrățit cu municipiul nostru, am remarcat în momentul în care mă întoarceam spre primărie că sistemul de frânare nu mai funcționează. S-a constatat apoi că sistemul de frânare de la roata din dreapta spate a fost desfăcut. De data aceasta am anunțat Inspectoratul de Poliție, iar la ora actuală mașina se află sub sigiliu, după ce s-a realizat o primă constatare de către Poliția Municipală Săcele și de către serviciul criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov“, a declarat primarul municipiului Săcele, Virgil Popa, potrivit bizbraşov.ro.

×
Subiecte în articol: primar Brașov
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close