Antena 3 CNN Actualitate Social Atac la Brăila. Un tânăr drogat a înjunghiat un bărbat și i-a furat mașina. A intrat apoi cu automobilul în mall și a rănit mai multe persoane

Atac la Brăila. Un tânăr drogat a înjunghiat un bărbat și i-a furat mașina. A intrat apoi cu automobilul în mall și a rănit mai multe persoane

Atac la Brăila. Un tânăr drogat a înjunghiat un bărbat și i-a furat mașina. A intrat apoi cu automobilul în mall și a rănit mai multe persoane
Sursa foto: Foto: Facebook/Politia Romana - www.politiaromana.ro
11 Noi 2018   •   16:24

Şoferul care a rănit duminică zece persoane, şapte în parcarea mall Brăila, doi pietoni aflaţi pe centura oraşului şi a înjunghiat un bărbat după care i-a furat maşina, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează ca luni să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Laura Dan.

Bărbatul înjunghiat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Cazasu, se află în stare gravă, el fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde a fost băgat direct în sala de operaţie. Celelalte nouă persoane rănite, şapte în parcarea mall-ului şi două pe centura oraşului, se află în stare stabilă, ele fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila, potrivit Agerpres.

Zece persoane au fost rănite, în total, duminică, de un tânăr de 20 de ani, care a intrat cu maşina în uşile de acces de la mall-ul din Brăila, la puţin timp după ce a înjunghiat un bărbat şi a rănit doi pietoni aflaţi pe centura oraşului.

''Şapte persoane au fost rănite la mall Brăila, printre care cinci adulţi şi doi copii de 11 şi 13 ani. Victimele au fost preluate de o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe SAJ şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe. La faţa locului s-a intervenit cu o maşină de descarcerare'', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Înainte cu puţin timp de a intra în mulţimea de la mall, tânărul înjunghiase un bărbat în comuna Cazasu din apropierea municipiului Brăila, cu care avusese un conflict de la o maşină, şi rănise alte două persoane, pe centura oraşului.

''Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,37mg/l alcool. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă acesta se află sub influenţa altor substanţe'', a precizat Laura Dan.

×
Subiecte în articol: furt masina injunghiere barbat atac Brăila
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close