Antena 3 CNN Actualitate Social Atenție, șoferi! Poliția Română transmite un mesaj important celor care pleacă la drum în acest weekend

Atenție, șoferi! Poliția Română transmite un mesaj important celor care pleacă la drum în acest weekend

Atenție, șoferi! Poliția Română transmite un mesaj important celor care pleacă la drum în acest weekend
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
04 Oct 2019   •   14:41

Poliția Română transmite un mesaj de atenționare pentru șoferii care urmează să plece la drum în următoarele zile, cerându-le să adapteze viteza la condițiile meteo și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

Într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook, Poliția Română enumeră drumurile pe care sunt impuse mai multe restricții de circulație, astfel:

1. Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 20+500 de metri – 27+200 de metri, în zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, şi 64 - 70, între localităţile Lehliu Gară şi Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, se efectuează lucrări de întreţinere a părţii carosabile. Din acest motiv, circulaţia este deviată de pe sensul către Constanţa pe celălalt sens, unde traficul se va desfăşura pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă până în cursul lunii noiembrie.

2. Pe DN24 Iași – Vaslui, între kilometrii 178 şi 183, în zona localităţii Poieni (judeţul Iaşi), circulația se desfășoară pe un fir alternativ, ca urmare a efectuării lucrărilor de întreţinere a părţii carosabile şi de toaletare a vegetaţiei din zonă. Lucrările vor avea loc până la data de 11 octombrie 2019.

3. Traficul feroviar este închis în perioada 23 septembrie 2019 - 23 noiembrie 2019 pe secţia de cale ferată 409, între localităţile Vişeu de Jos şi Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, unde se efectuează lucrări de întreţinere la tunelul din localitatea Runcu, între staţiile CF Leordina şi Valea Vişeului.

4. Până la data de 7 octombrie 2019, traficul rutier este întrerupt pe DN1D, la kilometrul 1 + 800 de metri, în zona localităţii Albeşti - Paleologu, judeţul Prahova, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată Ploieşti – Buzău. Circulaţia rutieră este deviată pe rute ocolitoare.

5. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe o singură bandă, alternativ (cu semafor) pe DN 10 Buzău – Braşov, la kilometrul 82 + 632 de metri, în zona localităţii Lunca Jariştei (viaductul Giurca), judeţul Buzău, din cauza unei alunecări de teren ce a dus la tasarea platformei carosabilului. În această zonă, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este interzisă.

×
Subiecte în articol: şoferi trafic
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close