Antena 3 CNN Actualitate Social Atenţie unde parcaţi în Capitală. Poliţia locală a amendat deja 140 de şoferi

Atenţie unde parcaţi în Capitală. Poliţia locală a amendat deja 140 de şoferi

Atenţie unde parcaţi în Capitală. Poliţia locală a amendat deja 140 de şoferi
Sursa foto: Foto: Politia Romana - www.politiaromana.ro/ Facebook
18 Apr 2018   •   16:31

Conducătorii a 140 de autoturisme au fost sancţionaţi cu amenzi de peste 32.000 de lei pentru încălcarea normelor privind staţionarea pe spaţiile verzi şi oprirea voluntară a vehiculelor pe trotuar.

”La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Ordine Publică au desfăşurat o acţiune în Parcul Grozăveşti (zona Universităţii Politehnica), având ca scop respectarea prevederilor HCL nr. 222/2016 privind staţionarea vehiculelor şi remorcilor pe spaţiile verzi aparţinând domeniului public sau privat al Municipiului Bucureşti şi a Regulamentului de aplicare a OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată şi actualizată. În urma acţiunii de control, au fost depistaţi şi identificaţi 140 conducători auto care au încălcat normele privind staţionarea pe spaţiile verzi şi oprirea voluntară a vehiculelor pe trotuar, fiind aplicate sancţiuni în valoare de 32.550 de lei”, arată sursa citată.

Edilul Gabriel Mutu a spus că nu mai permite în sectorul 6 ca spaţiile verzi să fie folosite drept parcări şi i-a rugat pe posesorii autoturismelor să respecte legile în vigoare.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Poliţia Locală amenzi parcare Capitală
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close