Antena 3 CNN Actualitate Social Atenționare meteo! Cod portocaliu și Cod galben de ninsori şi viscol, în mai multe județe

Atenționare meteo! Cod portocaliu și Cod galben de ninsori şi viscol, în mai multe județe

Atenționare meteo! Cod portocaliu și Cod galben de ninsori şi viscol, în mai multe județe
16 Ian 2019   •   09:20

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, avertizări nowcasting de Cod portocaliu și Cod galben de ninsori şi viscol, valabile în orele următoare în mai multe judeţe.

Potrivit meteorologilor, până la ora 15:00, în zonele montane din judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin va fi Cod portocaliu. La peste 1.800 de metri altitudine, se va semnala ninsoare însemnată cantitativ și depunere semnificativă de strat de zăpadă.

În județul Cluj, până la ora 11.00, va fi Cod galben de intensificări temporare ale vântului, care la rafală vor atinge 55...60 km/h.

În județul Brașov, până la ora 14.00, va fi Cod galben de intensificări temporare ale vântului care la rafală vor atinge local 55-65 km/h.

De asemenea, până la ora 15.00, în județul Caraş-Severin va fi va fi Cod galben de ninsoare moderată cantitativ cu depunere de strat de zăpadă de 10...20 cm peste cei aproximativ 15...20 cm depusi în ultimele 10 ore.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

×
Subiecte în articol: cod portocaliu cod galben vremea meteo
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close