Holocaustul din România: istoria sângeroasă pe care Călin Georgescu o neagă. Crimele făcute de Ion Antonescu și Garda de Fier
Publicat acum 9 ore si 52 minute
În toiul primăverii, trufundalele ajung să coste cât zece kilograme de carne. În pieţe, au început să apară cireşele, pepenii roşii, caisele şi piersicile.
Un kilogram de cireşe aduse din Spania costă 150 de lei în pieţele din Capitală. Pepenele timpuriu adus din Grecia are ceva mai multă căutare, pentru că poate fi cumpărat la sfert sau pe jumătate. Însă, unul întreg, de vreo 10 kilograme, costă 120 de lei.
Un kilogram de caise din import costă 40 de lei pe tarabe, iar piersicile 45 de lei. În total, un kilogram de cireşe, un pepene, căpşuni, caise şi un mango costă aproape 400 de lei.
Sursa: Observator.tv