Antena 3 CNN Actualitate Social Au crezut-o pe fetița de cinci ani că e agresată sexual doar când s-a apucat să deseneze ce vedea la tată. Povestea ei e incredibilă

Au crezut-o pe fetița de cinci ani că e agresată sexual doar când s-a apucat să deseneze ce vedea la tată. Povestea ei e incredibilă

Au crezut-o pe fetița de cinci ani că e agresată sexual doar când s-a apucat să deseneze ce vedea la tată. Povestea ei e incredibilă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Oct 2018   •   12:21

În prima săptămână a lunii iulie 2015, un tată divorțat și fetița lui de cinci ani pleacă împreună în Grecia.

”Când fata a revenit din vacanță, bunica maternă a început să observe schimbări de comportament pe care nepoata sa le manifesta”.

Potrivit tolo.ro, bunica micuței a încercat să descopere ce s-a întâmplat în perioada în care cei doi au fost în vacanță

”Fata i-a spus că obișnuia să-i țină în mâini organul genital tatălui ei, care prefera să stea dezbrăcat când era doar el cu fata”!

Ca să nu fie considerată nebună, bunica a înregistrat video mărturia fetei și gesturile prin care ea arăta ce i-a făcut tatăl și ce a pus-o să-i facă el.

În imagini, copila povestea cum tatăl o ungea pe ea în zona intimă cu un gel de căpșuni, apoi o punea să-l ungă și pe el cu același gel ”care mirosea frumos”.

Fetița a mai spus că în timpul vacanței, tatăl obișnuia să o fotografieze și să o filmeze atunci când era dezbrăcată, la rândul ei făcându-i mai multe poze în timp ce era dezbrăcat, poze ilustrând organul genital al acestuia”.

Parchetul îl trimite în instanță pe inculpat pentru agresiune sexuală împotriva unui minor.

Pe 14 februarie 2017, la un an de la deschiderea cazului, judecătoarea Corina Trofin de la Judecătoria Brașov decide: vinovat de agresiune sexuală, 3 ani de închisoare cu suspendare!

Plus interdicția exercitării drepturilor părintești pe o perioadă de 3 ani și 70 de zile de muncă în folosul comunității.

×
Subiecte în articol: fetita desen tata poveste
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close