Antena 3 CNN Actualitate Social Au văzut un câine care stătea nemișcat de doua zile pe veranda unei case și au mers să vadă ce se întâmplă. Au rămas fără cuvinte când au văzut ce făcea animalul

Au văzut un câine care stătea nemișcat de doua zile pe veranda unei case și au mers să vadă ce se întâmplă. Au rămas fără cuvinte când au văzut ce făcea animalul

Au văzut un câine care stătea nemișcat de doua zile pe veranda unei case și au mers să vadă ce se întâmplă. Au rămas fără cuvinte când au văzut ce făcea animalul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Feb 2018   •   20:41

O femeie din Rusia si-a abandonat copilul de doi ani, pe care l-a lasat pe veranda unei case. Temperatura coborase aproape de minus 20 de grade.

Cel mai probabil micutul nu ar fi supravietuit pe timpul noptii, daca nu era salvat la timp de un catel.

Animalul, care traia in curtea unde copilul a fost parasit, a vazut ca micutul  era in pericol si a decis sa il salveze de gerul de afara.  Asa ca s-a asezat peste copil si a reusit sa il mentina cald si in viata timp de aproape doua zile.

Cativa vecini au observat ca patrupedul statea nemiscat pe veranda de mai mult timp si au mers la el sa vada daca a patit ceva. Au dat cainele la o parte si au descoperit copilul.

In ciuda eforturilor cainelui de a-l proteja de frig, micutul suferea de hiportemie. In mod miraculos, copilul a supravietuit si a reusit sa se recupereze in spital, informeaza ciao.ro.

Cainele a fost descris drept un erou si multi au laudat gestul animalului de a-si arata loialitatea fata de oameni. Politia a deschis o ancheta, iar mama copilului a fost data in urmarire. Aceasta risca pierderea custodiei si ani grei de inchisoare.

×
Subiecte în articol: caine vecini casa
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close