Antena 3 CNN Actualitate Social Au vrut cu orice preț să se căsătorească în România, dar s-au ales cu dosare penale. Povestea inedită de iubire dintre o româncă și un marocan

Au vrut cu orice preț să se căsătorească în România, dar s-au ales cu dosare penale. Povestea inedită de iubire dintre o româncă și un marocan

Au vrut cu orice preț să se căsătorească în România, dar s-au ales cu dosare penale. Povestea inedită de iubire dintre o româncă și un marocan
24 Feb 2019   •   12:25

Poliţiştii de frontieră au depistat un marocan şi o tânără, cetăţean român, care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde, informează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, prin intermediul unui comunicat.

Astfel, vineri, în jurul orei 23.30, lucrătorii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa - I.T.P.F. Timişoara, pe timpul executării misiunii de supraveghere, au depistat la aproximativ 200 de metri de linia de frontieră, în apropierea localităţii Stamora Germană, judeţul Timiş, doi tineri, un bărbat şi o femeie, care se deplasau pe jos.

Deoarece nu îşi justificau prezenţa în zonă, persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul este un cetăţean din Maroc, în vârstă de 26 de ani, iar femeia este cetăţean român, în vârstă de 25 de ani. Cei doi au declarat că s-au cunoscut în Franţa în urma cu un an şi jumătate şi doreau să se căsătorească în România. Au hotărât să treacă ilegal frontiera din Serbia în România pe jos, pe câmp, întrucât cetăţeanul marocan nu îndeplinea condiţiile de a intra legal în ţară.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, a menţionat aceeaşi sursă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: România cuplu dosare penale
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close