Antena 3 Actualitate Social Autobuzele cumpărate de Primăria Capitalei intră în reparaţii. Şoferii mai corpolenţi se plâng că nu încap pe scaun

Autobuzele cumpărate de Primăria Capitalei intră în reparaţii. Şoferii mai corpolenţi se plâng că nu încap pe scaun

23 Noi 2018   •   10:01
Autobuzele cumpărate de Primăria Capitalei intră în reparaţii. Şoferii mai corpolenţi se plâng că nu încap pe scaun
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3

Autobuzele cumpărate de Primăria Capitalei intră în reparaţii înainte să iasă pe traseu. Şoferii se plâng că au mai multe probleme. Cei mai corpolenţi nu încap pe scaun şi nici nu ajung la butoanele de pe bord. Iar în oglinzile retrovizoare, abia se vede ceva. Reprezentanţii Primăriei Capitalei confirmă existenţa problemelor şi spun că reparaţiile sunt făcute pe cheltuiala producătorului turc, în România.

În schimb, călătorii vor avea tot confortul, spun autorităţile. Autobuzele sunt dotate cu prize USB pentru încărcarea telefoanelor, dar şi internet. În timpul călătoriei, bucureştenii vor vedea pe ecrane ora exactă la care vor ajunge în staţiile următoare. În plus, fiecare vehicul are GPS.

Încă 60 de autobuze urmează să ajungă în Bucureşti până la sfârşitul lunii. În total, au fost achiziţionate 400. Investiţia se ridică la 100 de milioane de euro.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close