Antena 3 CNN Actualitate Social Autorul triplei tentative de omor din Neamț a fost prins. Bărbatul era căutat de trei zile

Autorul triplei tentative de omor din Neamț a fost prins. Bărbatul era căutat de trei zile

Autorul triplei tentative de omor din Neamț a fost prins. Bărbatul era căutat de trei zile
24 Mai 2018   •   12:18

Autorul triplei tentative de omor din comuna Agapia a fost prins de poliţişti, joi dimineaţă, în apropierea locuinţei sale, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, Robert Costan.

Bărbatul în vârstă de 43 ani, care a fugit în urmă cu trei zile, după ce a comis fapta, se întorsese să îşi ia haine de schimb şi mâncare.

"În urma căutărilor şi scotocirilor efectuate încă de la sesizarea faptei, colegii mei au reuşit depistarea şi prinderea bărbatului, în această dimineaţă, în jurul orei 10,00, în zona limitrofă casei sale. Acesta a fost reţinut şi este condus de poliţişti la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, pentru audieri", a precizat Robert Costan.

Luni seara, un bărbat în vârstă de 43 ani, din Agapia, şi-a înjunghiat soţia şi socrii. Femeia a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, având cuţitul înfipt în piept. De asemenea, socrii agresorului au suferit mai multe răni grave prin înjunghiere. După ce a comis fapta, agresorul a fugit.

Din primele cercetări a reieşit că soţia bărbatului i-a spus acestuia, cu câteva zile în urmă, că vrea să divorţeze şi a plecat la părinţii săi.

Duminică, bărbatul a venit acasă la socrii săi şi şi-a ameninţat soţia, fapt pentru care aceasta a sunat la 112. Luni, bărbatul a fost chemat la sediul Poliţiei Agapia pentru cercetări şi, după ce a plecat de acolo, a băut într-un bar, după care a mers din nou la locuinţa socrilor unde i-a înjunghiat pe aceştia şi pe soţia lui.

Ancheta a fost preluată de procurorul criminalist Stelian Olteanu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, care aşteaptă rezultatele medico-legale pentru încadrarea faptei.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close