Antena 3 CNN Actualitate Social Risc de surpare a carosabilului la intersecţia bulevardelor Iuliu Maniu şi Vasile Milea din Capitală. Noi restricţii de circulaţie în zonă

Risc de surpare a carosabilului la intersecţia bulevardelor Iuliu Maniu şi Vasile Milea din Capitală. Noi restricţii de circulaţie în zonă

Avarie la rețeaua de apă în intersecția Bd. Iuliu Maniu - Bd. G-ral Vasile Milea, din Capitală, acolo unde s-au constatat scurgeri considerabile care pot conduce la surparea carosabilului. Brigada Rutieră anunță noi restricții de circulaţie în zonă.

Risc de surpare a carosabilului la intersecţia bulevardelor Iuliu Maniu şi Vasile Milea din Capitală. Noi restricţii de circulaţie în zonă
Sursa foto: Facebook Poliţia Română
de Claudia Popovici    |    23 Noi 2021   •   19:37

Brigada Rutieră anunță că, în timpul lucrărilor de modernizare a liniei de tramvai din intersecția Bd. Iuliu Maniu - Bd. G-ral Vasile Milea, s-a constatat existența unei avarii la rețeaua primară de apă, respectiv scurgeri considerabile care pot conduce la surparea carosabilului.

Pentru remedierea avariei se impune instituirea unei restricții de circulație pe banda 2 a bd-ului Iuliu Maniu, pe sensul de ieșire din București.

În acest context, având în vedere faptul că în intersecție sunt deja instituite restricțiile necesare modernizării liniei de tramvai de pe Bd. G-ral Vasile Milea, s-a identificat ca soluție de asigurare a fluenței urmatoarea configurație:

-pe Bd Iuliu Maniu (sensul de ieșire), se va asigura intrarea în intersecție pe două benzi de circulație - pe sensul de intrare, cu 25m înainte de intersecție, se va restricționa prin intermediul balizelor banda destinată virajului la stânga de pe bd.

Iuliu Maniu către Podul Basarab, astfel încât centrul intersecției să fie menținut liber. Execuția va începe începând cu ora 00.00, iar termenul estimat pentru finalizare este data de 26 noiembrie.

Brigada Rutieră le cere șoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele, indicațiile și dispozițiile poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate ori la culoarea verde a semaforului destinat acestora, să folosească pasarele pietonale acolo unde este cazul şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: avarie reţea apă București
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close