Antena 3 CNN Actualitate Social Avocatul Gheorghe Piperea: Ministerul Sănătății impune măsuri nazistoide!

Avocatul Gheorghe Piperea: Ministerul Sănătății impune măsuri nazistoide!

Gheorghe Piperea susține că internarea asimptomaticilor în spitale este o măsură ilegală și ”nazistoidă”.

Avocatul Gheorghe Piperea: Ministerul Sănătății impune măsuri nazistoide!
Sursa foto: Foto:Facebook/ Gheorghe Pipera
08 Iun 2020   •   15:16

”Așa cum am susținut de mult, internarea asimptomaticilor (=persoane sănătoase, suspecte de a fi purtători ai virusului) și, mai ales, refuzul externării până la negativizare, sunt ilegale și anti-constituționale. Este unul dintre motivele pentru care am cerut suspendarea efectelor hotărârii de guvern referitoare la starea de alertă, cererea urmând a se judeca mâine, la Curtea de apel București.

Într-unul dintre linkurile anexate aveți un articol din care rezultă că și alți juriști au ajuns la aceste concluzii. Se reafirmă, spre exemplu, în articol, că măsurile luate împotriva asimptomaticilor sunt unice în Europa (la cunoștința mea sunt chiar unice în lume), că ne transformă pe toți în suspecți care sunt prezumați vinovați și că au generat un uriaș potențial de negative feedback, întrucât oamenii evită sistematic să se ducă la medic dacă au în mod real simptome de boală, știind că pot fi băgați vreme îndelungată în pușcăriile medicale. Se reafirmă, deasemenea, că închiderea de facto a 80% din capacitatea de îngrijire și tratament a spitalelor este un delict care va face responsabili de malpraxis medical statul, managerii și cadrele medicale care au refuzat internarea milioanelor de cazuri non-covid și ne-urgente.

Plusvaloarea adusă de acest articol este dată de referințele la rapoarte oficiale ale institutelor de sănătate publică din România și Franța referitoare la inutilitatea termoscanării și la potențialul nociv pentru sănătatea și dezvoltarea copiilor al măsurilor greșite și iraționale luate in perioada pandemiei.

Întrucât este nelegal, ordinul Ministerului Sănătății care impune măsura nazistoidă (unică în lume) a internării forțate și a refuzului externării va putea fi atacat în contencios administrativ chiar dacă cererea mea de mâine va fi fost respinsă și chiar dacă starea de urgență va fi fost prelungită cu încă o lună, după 15 iunie (așa cum deja ne-a anuțat aseară musiu Tătaru, această prelungire este aproape sigură, deci așteptați-vă să fiți oricând săltați și băgați în pușcăriile medicale de carton, ca asimptomatici, ca să puteți alimenta statisticile de care au nevoie autoritățile pentru a-și perpetua dictatura medicală).

În alta ordine de idei, un judecător de la Cluj Napoca a ajuns la concluzia solid argumentată ca cel de-al doilea decret prezidențial privitor la starea de urgență este nelegal și neconstituțional. De aici concluzia că toate măsurile, restricțiile, interdicțiile și sancțiunile impuse pe baza legislației aferente sunt lipsite de temei legal. De asemenea, starea de alertă, întrucât a decurs din starea de urgență, este ilegală, cu toate consecințele de mai sus. În baza acestei argumentații, toți cei care au avut de suferit de pe urma acestor acte normative ilegale pot cere socoteală, în penal și în civil deopotrivă, celor vinovați.

De aceea reamintesc : prăpădul judiciar vine ca apa, se precipită ca o viitură a furtunii.

Nu contează că, în prezent, încrederea populației în sistemul judiciar este la un nivel extrem de scăzut.

Contează setea de dreptate și sentimentul răzbunării judiciare, care nu vor putea fi zăgăzuite.

Și, oricum, dreptatea se face doar în ultimă instanță prin sistemul judiciar.

Dreptatea se face în viața de zi cu zi, în stradă, în relațiile concrete interumane, la nivel de încredere și soldaritate umană etc.

Să vă fie frică nu de corupția, nu de parțialitatea favorabilă cu deținătorii puterii economice și nu de formalismul excesiv ale sistemului judiciar, ci de trivializarea actului medical și a științei medicale - cu asemenea “lumini” ale profesionalismului și coerenței medicale, așa cum sunt triumvirii pandemici români, lumea va prefera auto-medicația, leacurile băbești și ierburile tămăduitoare.

Să vă fie frică, de asemenea, de vârsta la care, ca și părinții și bunicii noștri, veți fi suspectați de toate molimele și rele din lume, urmând a fi izolați și scoși din familie, pentru a fi internați în aziluri-pușcărie, pentru binele comun. Reclamele în buclă, propaganda nazistoidă și “înțeleptele” măsuri luate de triumvirii noștri medicalo-birocratici i-au învățat pe copiii noștri că bătrânii sunt periculoși, iar pericolul nu poate fi neutralizat decât prin izolarea lor cinică, dar “eficientă”. Așadar, temeți-vă de societatea omului care este lup pentru om (homo homini lupus), ale cărei fundații tocmai ce au fost puse, în aplauzele voastre furtunoase.”, scrie Gheorghe Piperea.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Piperea
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close