Avocatul lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri-bombă, despre cazul Caracal: Anchetatorii au vrut să inducă presa în eroare

13 Aug 2019   •   18:27
Avocatul lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri-bombă, despre cazul Caracal: Anchetatorii au vrut să inducă presa în eroare foto- Antena 3

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al criminalului Gheorghe Dincă, a făcut dezvăluiri bombă despre ancheta crimelor din Caracal. Avocatul susține faptul că anchetatorii au vrut să scape de presă și îi suspectează pe acești că au vrut să ascundă date din anchetă.

"Aveau datele că trebuie să ajungă într-o anumită localitate, sau la marginea unei anumite localități unde se întâmplase treaba asta și au decis dânsii pe ce traseu să meargă, dar să ajungă acolo. 

Problema e că au decis să meargă pe un alt traseu decât cel pe care l-a urmat inculpatul și din punctul meu de vedere, aici s-a greșit enorm. Pentru că, dacă într-adevăr se voia ca inculpatul să recunoască și să-și dea seama de locul în care a abandonat trupul aceste fete, ar fi trebuit să se urmeze drumul pe care dânsul l-a făcut. 

Problema este că, în acestă căutare, mai era o mica problemă, presa, care deranja. 

Și atunci se luau tot felul de măsuri pentru ca presa să fie îndepărtată. Vreau să vă spun că și pe mine m-a surprins modul în care anchetatorii au înțeles să se ferească de presă pe tot parcursul drumului care s-a făcut până acolo. 

Au fost porțiuni pe care dânsii s-au întors din drum, tocmai în ideea de a induce presa în eroare, sau s-au dus într-o direcție, s-au întors în altă direcție, la un moment dat au blocat drumurile”, a declarat Bogdan Alexandru la un post de televiziune.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close