Antena 3 CNN Actualitate Social Avocatul Poporului a demarat o anchetă în cazul lui Sorin Oprescu

Avocatul Poporului a demarat o anchetă în cazul lui Sorin Oprescu

Avocatul Poporului a demarat o anchetă în cazul lui Sorin Oprescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Sep 2015   •   00:57

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a autosesizat în cazul lui Sorin Oprescu care a solicitat  să fie transferat la un spital din Bucureşti după ce i s-ar fi făcut rău în arest.

Cererea primarului suspendat al Capitalei a fost însă refuzată de politişti, deşi starea sa este gravă şi nu îşi mai simte degetele, conform avocatului său care a dat detalii despre acest caz, în exclusivitate pentru Antena 3.

Primarul suspendat al Capitalei suferă de afecţiuni cardiace şi de diabet de mai bine de 10 ani, iar starea sa s-a agravat în ultimele zile, fapt care i-a determinat pe avocati să solicite transferul său la un spital de stat, pentru investigatii.

Poliţistii au decis însă ca acesta să rămână în arestul central, unde să fie consultat în cabinetul medical de acolo, de către medicul său curant pe care l-a cerut în mod expres. Asta deşi acolo nu există aparatura medicală pentru a putea fi facute investigatiile complexe de care fostul edil are nevoie, spune aparatorul său.

Avocatul Poporului consideră că decizia celor de la Poliţia Capitalei nu respectă drepturile omului şi a demarat de urgenţp o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: avocatul poporului Sorin Oprescu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close