Antena 3 CNN Actualitate Social Bărbatul care a furat 10.000 de euro în Bistrița, prins când bea o cafea în Bucureşti

Bărbatul care a furat 10.000 de euro în Bistrița, prins când bea o cafea în Bucureşti

Un bărbat de 53 de ani din Bistrița a fost acuzat de o cunoștință că i-ar fi sustras 10.000 de euro și apoi ar fi fugit de acasă. Acesta a fost găsit de către polițiști următoarea zi la o cafenea din București.

Bărbatul care a furat 10.000 de euro în Bistrița, prins când bea o cafea în Bucureşti
Sursa foto: Getty Images
de Viorel Aydan Cioroi    |    05 Iul 2021   •   18:04

Bărbatul locuia în comuna Livezile din Județul Bistrița. Acesta a găzduit la domiciliul său, timp de mai multe zile, o cunoștință cu domiciliul pe raza județului Cluj.

Pagubitul, un bărbat de 50 de ani, a semnalat poliția sâmbătă după ce a observat că din borseta îi lipseau 10.000 de euro iar proprietarul imobilului dispăruse de acasa, conform Știrile ProTv.

Bărbatul a fost găsit de către poliție, duminică, la o cafenea din București, având asupra sa 7.000 de euro. 

”În urma activităţilor desfăşurate cu operativitate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Direcţia Operaţiuni Speciale şi poliţişti din cadrul Direcţiei General de Poliţie a Municipiului Bucureşti, bărbatul suspectat de comiterea faptei a fost depistat pe raza Sectorului 6 Bucureşti, totodată fiind recuperat prejudiciul în proporţie de 70%”, transmite IPJ.

Bărbatul de 53 de ani a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de frut calificat.

×
Subiecte în articol: furt Bistriţa București
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close