Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat din Arad a ajuns la spital după ce a verificat o butelie cu un chibrit aprins

Un bărbat din Arad a ajuns la spital după ce a verificat o butelie cu un chibrit aprins

Un bărbat a provocat o explozie într-o casă din județul Arad după ce a verificat etanșeitatea la o butelie cu un chibrit aprins. El a ajuns la spital cu arsuri pe 30% din corp.

Un bărbat din Arad a ajuns la spital după ce a verificat o butelie cu un chibrit aprins
Sursa foto: ISU ARAD
de Claudia Popovici    |    12 Apr 2021   •   20:17

Incidentul a avut loc, luni după amiază, în orașul Pâncota, județul Arad. Bărbatul şi-a schimbat butelia de gaz și a verificat etanșeitatea cu un chibrit aprins producând o explozie.

Un echipaj de pompieri și o autospecială SMURD au intervenit la fața locului. Salvatorii au constatat că explozia nu a fost urmată de un incendiu și au găsit o victimă cu arsuri.

 „La locul incidentului a fost găsită o victimă, bărbat de aproximativ 50 de ani. Prezintă arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului. Victima fost preluată de echipajul SMURD, i s-a acordat primul ajutor și este transportată la Unitatea de Primire Urgențe Arad. Explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaz, în urma schimbării unei butelii. Bărbatul a verificat etanșeitatea cu ajutorul focului deschis – chibrit. Butelia a fost închisă și scoasă afară din casă", informează ISU Arad. 

 

×
Subiecte în articol: Arad barbat butelie explozie spital
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close