Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat s-a baricadat în apartamentul fostei iubite şi amenință că sare de la etaj, în Chiajna. Negociatorii se află la fața locului

Un bărbat s-a baricadat în apartamentul fostei iubite şi amenință că sare de la etaj, în Chiajna. Negociatorii se află la fața locului

Autoritățile intervin la Chiajna, după ce au fost alertate că un bărbat s-a baricadat în apartamentul unui imobil și amenință că se aruncă de la etaj.

de Ana Ciuvică    |    21 Mar 2024   •   14:25

"Mai mulți negociatori se află la fața locului și încearcă să comunice cu acest bărbat.

Este vorba despre un individ de 39 de ani, care s-a baricadat în locuință.

Autoritățile au fost alertate în cursul dimineții prin apel la 112 de către fosta parteneră a bărbatului, o tânără de 23 de ani.

Ea le-a spus celor de la serviciul de urgență că fostul său iubit a venit acasă la ea, încălcând astfel un ordin de protecție pe care femeia îl ceruse în urmă cu mai mult timp și care a fost emis de judecătorie.

Potrivit apelantei, individul a agresat-o fizic şi apoi s-a baricadat în apartament", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Ana Ciuvică.

Femeia care a alertat autoritățile a reușit să iasă din apartament.

La ora acestei actualizări, pe palierul apartamentului, situat la etajul patru, acționează negociatorii Poliției, care încearcă să-l determine pe individ să renunțe la ideea de a se sinucide.

Comunicatul autorităților

"La data de 21 martie a.c., în jurul orei 9:19, polițiștii orașului Chitila au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 23 de ani cu privire la faptul că, la aceeași dată, în timp ce se afla la domiciliu, fostul concubin, respectiv un bărbat de 39 de ani, a încălcat ordinul de protecție emis de către Judecătoria Buftea, prin faptul c că s-a deplasat la domiciliul ei, iar ulterior ar fi agresat-o fizic.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiști din cadrul Poliției Orașului Chitila, împreună cu polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale Ilfov, pompierii militari din cadrul ISUBIF, echipaje medicale, precum și 4 negociatori din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov și SIAS-IGPR.

Din primele informații, bărbatul refuză să iasă din imobilul persoanei vătămate, baricadându-se în locuință și amenințând că se aruncă de la etaj, în cazul în care forțele de ordine intervin.

Persoana vătămată nu se află în imobil.

La acest moment forțele de ordine  desfășoară activități specifice unor  astfel de cazuri", a comunicat Poliția.

Foto interior: locația unde s-a baricadat agresorul

Știrea se actualizează pe măsură ce apar informații noi.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close