Antena 3 CNN Actualitate Social Bărbat din Caraș-Severin și-a amenințat mama că o omoară cu un topor: Veniți repede!

Bărbat din Caraș-Severin și-a amenințat mama că o omoară cu un topor: Veniți repede!

Un bărbat din Caraș-Severin și-a amenințat mama că o omoară cu un topor. Femeia a sunat de urgență la 112. Mai mult echipaje s-au deplasat la fața locului, individul fiind ridicat de jandarmi și dus la Spitalul Staționar II, Secția Psihiatrie, pentru investigații medicale.

Bărbat din Caraș-Severin și-a amenințat mama că o omoară cu un topor: Veniți repede!
Sursa foto: Hepta
01 Iun 2020   •   21:16

„Sunt mama lui M. Tiberiu și vă rog să veniți de urgență! Fiul meu mă amenință cu un topor și un cuțit că mă omoară”, a spus mama bărbatului, când a apelat la serviciul 112.

În urma apelului, grupa de intervenție s-a deplasat de urgență în cartierul Muncitoresc, din municipiul Reșița unde, în urmă verificărilor efectuate și a declarațiilor martorilor, s-a constatat faptul că bărbatul în vârstă de 38 de ani și-a amenințat membrii familiei.

Acesta a reușit să plece de la fața locului, fiind identificat la scurt timp într-un spațiu comercial din apropierea locuinței, precizează Jandarmeria Caraș Severin.

La controlul corporal efectuat asupra persoanei în cauză, a fost găsit un cuțit și un spray iritant lacrimogen, conform sursei citate.

„Ca urmare a celor constatate, persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare, fiind susceptibilă de comiterea infracțiunilor de "amenințare cu acte de violență". Totodată, a fost aplicată și o sancțiune contravențională în cuantum de 1000. Actele au fost predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea verificărilor”, potrivit sursei menționate anterior.

Individul a fost condus la Spitalul Stationar II, secția Psihiatrie pentru anumite investigații medicale.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Caras-Severin barbat
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close