Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat s-a legat în fața unei primării din Tulcea și a amenințat că își dă foc

Un bărbat s-a legat în fața unei primării din Tulcea și a amenințat că își dă foc

Sătul de refuzul autorităților de a da curs solicitărilor sale de a interveni la vecinii care îl deranjau zilnic când tăiau lemne cu drujba, bărbatul a recurs la un gest extrem. S-a legat cu cătușe în fața primăriei şi a amenințat că își va da foc.

Un bărbat s-a legat în fața unei primării din Tulcea și a amenințat că își dă foc
de Claudia Popovici    |    29 Mar 2021   •   19:28

Potrivit polițiștilor tulceni, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, s-ar fi stropit cu o substanță inflamabilă și s-ar fi legat cu cătușe de rampa de acces destinată persoanelor cu handicap, situată la intrarea în primăria din Frecăţei, pentru a atrage atenția asupra vecinilor care îl deranjau.

Mai exact, acesta şi-a exprimat intenția de a se autoincendia, din cauza faptului că un vecin care tăia lemne cu drujba îi deranja liniștea, iar autoritățile nu interveneau.

În acest context, polițiștii din cadrul IPJ Tulcea, împreună cu lucrători din cadrul ISU Tulcea, s-au deplasat la fața locului, unde au purtat discuții cu bărbatul.

Negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea, a reușit să-l determine pe bărbat să renunțe la gestul său, notează focusspres.ro

Ulterior, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și cauzelor producerii incidentului.

×
Subiecte în articol: Tulcea Frecăţei amenintare
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close