Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat din Caraș-Severin a murit pe stradă, după ce a fost lovit de un tânăr de 19 ani

Un bărbat din Caraș-Severin a murit pe stradă, după ce a fost lovit de un tânăr de 19 ani

Un bărbat de 32 de ani a murit marți noapte după ce a fost lovit de un tânăr de 19 ani. Incidentul tragic a avut loc după cei doi au înce put să se certe.

Un bărbat din Caraș-Severin a murit pe stradă, după ce a fost lovit de un tânăr de 19 ani
20 Mai 2020   •   17:52

„Azi noapte, în jurul orei 22:40, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană a fost agresată fizic și este inconștientă. Echipajul deplasat la fața locului a stabilit faptul că în cursul serii, pe strada Calea Caransebeșului, a izbucnit un conflict spontan între 2 bărbați de 19 și 32 de ani, din Reșița, care s-au agresat reciproc.

În urma unei lovituri primite, bărbatul de 32 de ani a căzut la pământ, rămânând inconștient. Acesta a fost preluat de echipajul de Ambulanță, decedând ulterior. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru, scrie reper24.ro.

Tânărul de 19 ani se află în acest moment în custodia poliției.

În acest caz a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz. În funcție de rezultatul cercetărilor și al necropsiei se vor dispune  măsuri legale ce se impun.

×
Subiecte în articol: Caras-Severin
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close