Antena 3 CNN Actualitate Social Bărbat salvat de la moarte în biserică de doi pompieri aflaţi în timpul liber

Bărbat salvat de la moarte în biserică de doi pompieri aflaţi în timpul liber

Cei doi pompieri au dus o luptă contracronometru pentru a salva viața unui pensionar care a intrat în stop cardio respirator în timpul unei slujbe la o biserică ortodoxă din Cehu Silvaniei, judeţul Sălaj.

Bărbat salvat de la moarte în biserică de doi pompieri aflaţi în timpul liber
Sursa foto: sportulsalajean.ro
de Claudia Popovici    |    29 Mar 2021   •   19:11

Potrivit martorilor, băimăreanul, în vârstă de 69 de ani, a căzut secerat în timpul slujbe de paos pentru un membru al familiei, intrând în stop cardio respirator. Din fericire, în interiorul bisericii se aflau şi doi pompieri, Marcel Moldovan şi Adrian Deac, aflați în timpul liber, care au intervenit imediat efectuând manevrele de resuscitare.

Pensionarul a fost predat conștient echipajului medical de pe Ambulanța

“Un domn în vârstă de 69 de ani a intrat în stop cardio respirator şi imediat, împreună cu un coleg am sărit în ajutorul lui. Am început să efectuăm manevre de resuscitări pentru că omul se negrise la faţa, iar în momentul în care efectuam manevrele a început să scuipe sânge. A fost ceva groaznic.

Dar, am avut succes, iar în momentul în care Ambulanța a sosit la fața locului, bărbatul era conștient.

L-am predat conștient echipajului de pe Ambulanță şi sper ca domnul să fie bine, este cel mai important”, ne-a declarat pompierul Adrian Deac pentru sportulsalajean.ro

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

Adrian Deac este foarte cunoscut și în fenomenul sportiv, atât ca și fotbalist, cât și ca tehnician. Deac a fost antrenorul formației Silvania Cehu Silvaniei, iar actualmente ocupă banca tehnică a echipei Someșul Someș Odorhei.

×
Subiecte în articol: pompieri moarte barbat biserica
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close