Antena 3 CNN Actualitate Social Trei bărbaţi din Tulcea arestaţi preventiv, după ce au violat o minoră, au filmat-o şi au postat imaginile pe internet

Trei bărbaţi din Tulcea arestaţi preventiv, după ce au violat o minoră, au filmat-o şi au postat imaginile pe internet

Conform procurorilor DIICOT, care instrumentează acest caz, faptele s-au petrecut în luna februarie. Cei trei bărbaţi din Tulcea au fost arestaţi preventiv bănuiţi viol şi pornografie infantilă, după ce au distribuit pe o reţea de socializare imaginile tulburătoare din timpul violului.

Trei bărbaţi din Tulcea arestaţi preventiv, după ce au violat o minoră, au filmat-o şi au postat imaginile pe internet
Sursa foto: Foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    12 Mar 2021   •   18:06

Potrivit procurorilor DIICOT, "în seara de 21.02.2021, cei trei inculpaţi, profitând de imposibilitatea unei persoanei vătămate minore de a-şi exprima voinţa, au întreţinut mai multe raporturi sexuale cu aceasta.

După ce au violat o minoră, au filmat-o şi au postat imaginile pe internet

Actele sexuale au fost înregistrate de doi inculpaţi şi distribuite ulterior mai multor persoane, pe o reţea de socializare”, informează anchetatorii, într-un comunicat dat publicităţii vineri, 12 martie.

Dupa administrarea probatoriului, procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, iar ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Mandatele de aducere au fost puse în aplicare pe 10 martie, de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu polițiști Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorii DIICOT. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea de măsuri legale care se impun.

×
Subiecte în articol: romani viol imagini internet arest
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close