Antena 3 CNN Actualitate Social Doi bărbați băuți și fără permis au condus aceeași mașină neînmatriculată la distanță de câteva ore, în Vrancea

Doi bărbați băuți și fără permis au condus aceeași mașină neînmatriculată la distanță de câteva ore, în Vrancea

Polițiștii din Vrancea au prins doi șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice care au condus o mașină neînmatriculată deși nu avea permis de conducere.

Doi bărbați băuți și fără permis au condus aceeași mașină neînmatriculată la distanță de câteva ore, în Vrancea
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Axinia    |    11 Oct 2023   •   20:43

Potrivit IPJ Vrancea, miercuri, în jurul orei 1.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești, aflați în serviciul de patrulare, au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se afla în extravilanul localității Călienii Noi.

Șoferul a fost testat de către polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu avea atașate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, iar șoferul nu deținea permis de conducere. 

Citește și: CFR Călători suplimentează trenurile spre Iași unde are loc pelerinajul Sfintei Parascheva 

Un eveniment tras la indigo a avut loc tot miercuri, la ora 09.55, când un bărbat de 57 de ani a fost depistat conducând pe D.J. 204 N, în extravilanul localității Nănești, același autoturism identificat în cursul nopții.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Nici de această dată șoferul nu avea permis de conducere. 

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

×
Subiecte în articol: sofer baut IPJ Vrancea
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close