Antena 3 CNN Actualitate Social Bărbatul care și-a omorât mama cu mai multe lovituri de cuțit a fost internat la Psihiatrie

Bărbatul care și-a omorât mama cu mai multe lovituri de cuțit a fost internat la Psihiatrie

Bărbatul care și-a omorât mama cu mai multe lovituri de cuțit a fost internat la Psihiatrie
02 Oct 2018   •   15:55

Bărbatul de 54 de ani care şi-a ucis mama, luni seară, cu mai multe lovituri de cuţit a fost internat pe Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, în vedere expertizării psihiatrice a acestuia, a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. 

Potrivit procurorilor, în cauză s-a dispus efectuarea expertizei medico-legale psihiatrice, în vederea stabilirii discernământului. 

Bărbatul este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii violenţă în familie raportat la omor după ce luni seară, în timp ce se aflau pe raza satului Dracşani- comuna Suliţa, pe fondul unui conflict spontan, acesta "a aplicat mamei sale mai multe lovituri de cuţit cauzându-i leziuni incompatibile cu viaţa". 

Agresorul a fost prins la scurt timp după comiterea faptei, după ce un localnic, care l-a văzut plimbându-se plin de sânge prin sat, a sunat la 112.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: barbat psihiatrie ucidere cutit
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close