Antena 3 CNN Actualitate Social Bărbatul dat dispărut după ce a fost surprins de o viitură, găsit în viaţă

Bărbatul dat dispărut după ce a fost surprins de o viitură, găsit în viaţă

Bărbatul dat dispărut după ce a fost surprins de o viitură, găsit în viaţă
30 Iul 2018   •   13:09

Bărbatul de aproximativ 45 de ani, dat dispărut după ce a fost surprins duminică de o viitură pe un pârâu din Lădeşti, atunci când încerca să traverseze apa alături de o femeie şi un copil de 11 ani, a fost găsit în viaţă, nevătămat, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţi de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger.

Bărbatul ar fi susţinut că se îndrepta spre casă atunci când a fost găsit de echipele de căutare.

Echipe de poliţişti, pompieri şi jandarmi l-au căutat pe bărbat duminică seara, au oprit căutările în timpul nopţii şi le-au reluat luni dimineaţa, persoana căutată fiind găsită în viaţă, la aproximativ doi kilometri distanţă faţă de locul unde a fost surprins de torent, într-o zonă împădurită.

Duminică seara, el a încercat să traverse un pârâu, împreună cu o femeie şi un copil de 11 ani, însă a fost surprins de o viitură. Femeia s-a salvat, copilul a fost găsit inconştient şi nu a putut fi resuscitat, iar bărbatul a fost dat dispărut.

Potrivit unor surse, bărbatul ţinea pe umeri copilul atunci când cei trei au fost surprinşi de viitură. El ar fi lucrat temporar în gospodăria tatălui fetei.

Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili în ce condiţii s-a produs decesul fetei de 11 ani.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: barbat disparut
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close