Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant în județul Timiș. Un bătrân a fost bătut și violat de un recidivist. Bărbatul a sfârșit în chinuri

Caz șocant în județul Timiș. Un bătrân a fost bătut și violat de un recidivist. Bărbatul a sfârșit în chinuri

Caz șocant în județul Timiș. Un bătrân a fost bătut și violat de un recidivist. Bărbatul a sfârșit în chinuri
01 Aug 2018   •   16:40

Soartă cruntă pentru un bătrân bătut și violat de un recidivist în județul Timiș. Pensionarul de 72 de ani a murit pe patul de spital, după a fost atacat cu sălbăticie de un recidivist eliberat recent din închisoare.

Bătrânul a fost atacat, în urmă cu câteva luni, în propria locuință din comuna Satchinez, județul Timiș, scrie Opinia Timișoarei. Cel care a dat buzna peste el în casă a fost un tânăr de 32 de ani care fusese eliberat nu demult în închisoare.

Potrivit anchetatorilor, Franz Vanja, presupusul agresor, a profitat de neputința bătrânului de se apăra. Individul l-a bătut pe bătrân cu o bâtă din lemn până când i-a rupt mai multe oase și un plămân.

După ce a leșinat de durere, bătrânul a fost batjocorit de atacator care i-a introdus în anus un corp dur, provocându-i alte leziuni, notează sursa citată.

Pensionarul a ajuns la spital mai mult mort decât viu. Din cauza rănilor grave și a complicațiilor, bătrânul a murit două săptămâni mai târziu.

×
Subiecte în articol: Timis batran sfarsit
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close