Antena 3 CNN Actualitate Social Bătrână tâlhărită în plină zi, în Bucureşti. Poliţia face apel pentru găsirea hoţului

Bătrână tâlhărită în plină zi, în Bucureşti. Poliţia face apel pentru găsirea hoţului

Poliția face apel la bucureșteni pentru găsirea unui infractor extrem de periculos. Bărbatul a tâlhărit în plină zi o femeie de 78 de ani, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei. Agresorul i-a smuls geanta din mână, moment în care bătrâna s-a dezechilibrat și a căzut.

Bătrână tâlhărită în plină zi, în Bucureşti. Poliţia face apel pentru găsirea hoţului
de Manrico Pregnolato    |    03 Sep 2022   •   12:31

Tâlhăria a avut loc pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum o femeie a încercat să urce niște scări și un bărbat care purta o mască a trecut prin spatele acesteia.

Agresorul a profitat de momentul în care femeia, în vârstă de 78 de ani nu a fost atentă și i-a smuls geanta de pe braț. În urma incidentului, femeia a căzut și s-a lovit la cap.

Bătrâna a ajuns la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale și le-a povestit polițiștilor că o persoană necunoscută i-ar fi smuls geanta în care se aflau 2.000 de lei și alte bunuri.

Polițiștii continuă cercetările pentru a-l identifica pe bărbatul care urmează să fie cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.Dacă îl recunoaşteţi sunaţi la 112! 

×
Subiecte în articol: București jaf
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close