Antena 3 Actualitate Social Bătrâni abandonați în fața Spitalului Universitar - VIDEO revoltător

Bătrâni abandonați în fața Spitalului Universitar - VIDEO revoltător

24 Noi 2016   •   18:23
Bătrâni abandonați în fața Spitalului Universitar - VIDEO revoltător

Doi bătrâni fără adăpost au fost filmați astăzi, în fața Unității de Primire Urgențe a Spitalului Universitar din București, în timp ce stăteau întinși pe asfalt, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

Cel care a filmat s-a declarat revoltat de faptul că cei doi erau ignorați de angajații spitalului.

Imaginile au fost prezentate la ”100 de minute”.

Situația a fost explicată de purtătorul de cuvânt al spitalului, care a detaliat ce se întâmplă cu persoanele fără adăpost:

”În fiecare zi avem multe persoane fără adăpost care se prezintă la spital. Nu toți au probleme medicale. Cei care au sunt consultați și li se acordă asistență medicală. Există persoane care refuză asistența medicală și doresc să plece. Mulți părăsesc cabinetele și zona de tratament și staționează în zona de așteptare. Vin la Spitalul Universitar să se adăpostească de frig, vin să bea o cafea sau pentru că este în drum. Avem persoane angajate ca asistenți sociali care se ocupă cu demersurile necesare, pentru a fi transferați în centrele de adăpost dar refuză” a subliniat Leonard Grecescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close