Antena 3 CNN Actualitate Social Un bebeluș de 8 luni a fost dus la spital în stare gravă, după ce a fost opărit cu apă clocotită

Un bebeluș de 8 luni a fost dus la spital în stare gravă, după ce a fost opărit cu apă clocotită

Dramă într-o familie de români stabilită în localitatea Vita, în provincia Trapani, Italia, acolo unde un accident casnic a avut consecințe grave pentru un bebeluș de opt luni, care a suferit arsuri de gradul II, după ce o oală cu apă clocotită a căzut peste el.

Un bebeluș de 8 luni a fost dus la spital în stare gravă, după ce a fost opărit cu apă clocotită
Sursa foto: pixabay.com
de Claudia Popovici    |    10 Iun 2021   •   23:45

Totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă, în timp ce mama copilului pregătea masa de prânz. Disperați părinţii au cerut ajutor.

Echipajul medical ajuns la faţa locului a evaluat starea bebeluşului şi a decis transportarea cu o ambulanță la camera de urgență a spitalului din Castelvetrano.

Potrivit presei locale, după ce copilul a fost stabilizat s-a ordonat transferul, cu elicopterul, la departamentul de mari arși al Spitalului Cannizzaro din Catania, deoarece în Palermo nu erau locuri disponibile.

Medicii au confirmat că bebeluşul a suferit arsuri de gradul II pe trunchi și pe brațe. Poliţiştii au deschis o anchetă prin care se va stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

 

 

×
Subiecte în articol: bebelus Italia opărit apă clocotită
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close