Antena 3 CNN Actualitate Social Becali dă cu agheasmă pe Calea Victoriei, după marşul LGBT: "Şi noi suntem liberi să curăţim locul de duhuri"

Becali dă cu agheasmă pe Calea Victoriei, după marşul LGBT: "Şi noi suntem liberi să curăţim locul de duhuri"

Fidel promisiunii făcute, drept-credinciosul Gigi Becali a ieşit duminică seară pe Calea Victoriei din Bucureşti pentru a citi rugăciuni de curăţare şi alungare a demonilor.

Becali dă cu agheasmă pe Calea Victoriei, după marşul LGBT: "Şi noi suntem liberi să curăţim locul de duhuri"
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iul 2023   •   19:35

Însoţit de un sobor de preoţi şi alţi credincioşi, Gigi Becali a citit rugăciuni şi a cântat cântece de închinare pentru a sfinţi traseul pe care s-a desfăşurat sâmbătă marşul Bucharest Pride, organizat de comunitatea LGBT.

Omul de afaceri spunea că nu mai este la fel de radical cum era în anii trecuți, că aceasta este doar o lucrare de curățare a locului, cum de altfel a făcut şi anul trecut.

„Nu ne putem opune. Ce putem face noi? Când ei fac un marş, nu protestăm, că ei sunt liberi să facă ce vor. Şi noi suntem liberi să sfinţim locul, adică să curăţim de duhuri. De exemplu, pe Calea Victoriei, mâine, la ora 6, o să fie o lucrare de sfinţire a locului, de curăţire a duhurilor necurate, că pe acolo, pe unde trec ei, lasă duhuri rele şi fac accidente oamenii, mor oameni după aia”, a spus Becali, sâmbătă, într-o intervenţie la Realitatea TV.

  

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali marş LGBT
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close