Antena 3 CNN Actualitate Social Care este legătura din Bogdan Drăghici, bărbatul care și-a dat foc la Ambasada Rusiei, și Traian Băsescu

Care este legătura din Bogdan Drăghici, bărbatul care și-a dat foc la Ambasada Rusiei, și Traian Băsescu

Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi-a dat foc, miercuri dimineață, este un personaj cunoscut pentru ieşirile lui publice încă din anii 90. 

Care este legătura din Bogdan Drăghici, bărbatul care și-a dat foc la Ambasada Rusiei, și Traian Băsescu
Sursa foto: colaj Antena 3
de Georgiana Adam    |    06 Apr 2022   •   09:47

În ultima sa postare pe Facebook, Drăghici condamnă agresiunea Rusiei asupra Ucrainei, iar ieri a fost condamnat la 15 ani de închisoare, pentru că şi-a abuzat și batjocorit copila. 

În vârstă de 47 de ani, Bogdan Drăghici, fostul preşedinte al Asociaţiei TATA, a fost implicat în mai multe scandaluri şi a fost, printre altele, sub-secretar de stat în Ministerul de Interne şi chiar și șef de cabinet al primarului Traian Băsescu. 

În calitate de președinte al Asociației TATA, el era un fel de consultat pentru tați care erau în proces de divorț.

Fostul preşedinte al Asociaţiei TATA, Bogdan Drăghici, a intrat cu maşina în gardul ambasadei Rusiei la București şi şi-a incendiat autoturismul. 

Maşina, care era înmatriculată în ţara noastră, a fost cuprinsă de flăcări puternice, iar omul a murit. 

Trei jandarmi au intervenit imediat, dar nu s-au putut apropia foarte mult deoarece o explozie a avut loc în interiorul maşinii. Zona a fost împânzită de mascaţi înarmaţi şi de echipaje SRI. 

Radu Tudor: ”Bogdan Drăghici a folosit războiul din Ucraina pentru a se victimiza. El era disperat că merge la închisoare”

Analistul militar Radu Tudor spune că gestul lui Bogdan Drăghici, de miercuri dimineață, de a intra cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi a-și da foc, nu are nicio legătură cu războiul din Ucraina, așa cum acesta pretinde.

Problema bărbatului este aceea că el trebuia să meargă la închisoare, după ce își batjocorise fiica, mai spune jurnalistul Antena 3.

”Incidentul din această dimineață nu are nicio legatură cu războiul declanșat de Rusia în Ucraina”, spune Radu Tudor.

Ultima postare pe Facebook a lui Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei: ”Și eu sunt ucrainean!”

Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi-a dat foc, miercuri dimineață, condamnă agresiunea Rusiei asupra Ucrainei, în ultima sa postare de Facebook.

”Și eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toți ucraineni, până când se va sfârși definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire!

Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naștere la Kiev, într-o metropola strălucitoare, populată de oameni fericiți să savureze o primăvară superbă”, este ultima postare a lui Bogdan Drăghici, făcută luni, pe contul său de Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bogdan Drăghici, şoferul care a murit carbonizat, fusese condamnat după ce şi-a batjocorit fiica

Potrivit unor surse Antena 3, Bogdan Drăghici a fost condamnat, ieri, la 15 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era acuzat că şi-a batjocorit fiica.

De asemenea, el era cercetat şi într-un alt dosar penal, tot pentru infracţiuni de agresiune sexuală.

Bogdan Gheorghe Drăghici avea interdicţia de a părăsi ţara până la data de 26 mai 2022 şi se afla sub control judiciar.

El este bărbatul care şi-a dat foc şi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti

Bogdan Drăghici este bărbatul care şi-a dat foc şi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti.

Bogdan Drăghici s-a urcat, în această dimineaţă, la volanul maşinii înmtriculate pe numele tatălui său şi a condus până la Ambasada Rusiei la Bucureşti.

În momentul în care a ajuns în zonă, el s-a stropit cu benzină, şi-a dat foc şi apoi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei.

Un şofer a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi a murit carbonizat

×
Subiecte în articol: Bogdan Drăghici Traian Băsescu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close