Antena 3 CNN Actualitate Social România a întâmpinat oficialii UEFA cu un crater imens în faţa hotelului: "Este ruşinos, nu ai cum să nu te simţi jenat"

România a întâmpinat oficialii UEFA cu un crater imens în faţa hotelului: "Este ruşinos, nu ai cum să nu te simţi jenat"

Primăria Capitalei a așteptat jucătorii și jurnaliștii străini cu o surpriză de proporții, la propriu. O groapă imensă cât o mașină în toată regula, tronează de mai bine de 10 zile în faţa hotelului de lux unde sunt cazați oficiali UEFA.

România a întâmpinat oficialii UEFA cu un crater imens în faţa hotelului: "Este ruşinos, nu ai cum să nu te simţi jenat"
de Claudia Popovici    |    13 Iun 2021   •   18:43

Imaginile au fost făcute de Andrei Nourescu, unul dintre cei mai vechi jurnalişti de presă sportivă din România, care a apreciat evenimentul fiind jenant, efectuat tipic românesc fără nicio urgenţă şi abandonat de mai bine de 10 zile. 

„Aparent fără niciun motiv de urgență s-a făcut un crater. Am văzut chiar coborând muncitori în acea groapă și nu se mai văd, deci este o adâncime de mai mult de 2 m.

Asta se întâmplă chiar în intersecția de lângă hotelul unde stă una dintre echipe participante, unde stau reprezentanții UEFA şi jurnaliștii.

Vorbim de un crater care este abandonat de cel puțin 10 zile. Au plecat toți, nu mai este nici un utilaj în zonă. Nici măcar nu au acoperit-o pentru estetică, pentru că de câteva ori pe zi am văzut autocarele echipelor oficiale care trec la mai puțin de un metru de acea groapă.

Ce imagine și ce impresie își fac pentru că totuși vorbim despre un eveniment pe care Guvernul României l-a vrut un eveniment cu regim special, se numește de interes public și de importanță națională.

Când ai o asemenea Hotărâre de Guvern pentru un eveniment, nu este posibil ca cineva să vină chiar în fața oaspeților aduși la București și să facă un asemenea dezastru, apoi abandonând-ul.

Este rușinos ca locuitor al orașului. Dacă vezi ce se întâmplă și vezi ce imagini dăm nu ai cum să nu te simți jenat", a spus pentru Antena 3, Andrei Nourescu.

×
Subiecte în articol: UEFA primaria capitalei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close