Antena 3 CNN Actualitate Social Cadouri pentru bătrânii din cămine. Cristian Buşoi le-a adus oamenilor o mică bucurie de Crăciun

Cadouri pentru bătrânii din cămine. Cristian Buşoi le-a adus oamenilor o mică bucurie de Crăciun

Cadouri pentru bătrânii din cămine. Cristian Buşoi le-a adus oamenilor o mică bucurie de Crăciun
24 Dec 2015   •   11:35

Câteva zeci de bătrâni de la mai multe cămine din Capitală au primit în pragul sărbătorilor mai multe alimente şi un gând bun.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cristian Buşoi, a vrut să le aducă o mică bucurie bătrânilor care de multe ori sunt uitaţi şi care nu îşi vor petrece Crăciunul în familie. 
FILMULETE, cristian busoi la caminul de batrani

Cristian Buşoi a fost la mai multe camine de batrani din Capitala, sa le ureze acestora sarbatori fericite si sa le arate ca cineva se gandeste la ei in aceste zile. Oamenii au fost impresionati de gestul sau.

”E normal ca inainte de sarbatori sa lasam de-o parte problemele si conflictele politice si sa mergem sa oferim o vorba buna, un gand bun, sa aratam unor oameni care poatre nu au sansa de a facxe sarbatorile in familie, ca cineva se gandeste la ei” a spus Cristian Bușoi.

Cristian Busoi a fost la azilul de batrani din Sectorul 3, Casa Max, dar si la doua camine de pe strada Barbu Delavrancea din Capitala. 

×
Subiecte în articol: Cristian Busoi cadouri Crăciun batrani
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close