Antena 3 CNN Actualitate Social Călătorii din Gara de Nord, despre aparatele de aer condiţionat montate prost în interior: "Se joacă leapşa cu banii oamenilor"

Călătorii din Gara de Nord, despre aparatele de aer condiţionat montate prost în interior: "Se joacă leapşa cu banii oamenilor"

Imaginile cu aparatele de aer condiționat montate necorespunzător în Gara de Nord Bucureşti au produs revoltă pe reţelele de socializare. Oamenii se plâng de călduri infernale şi acuză conducerea că se joacă leapşa cu banii şi nervii oamenilor.

Călătorii din Gara de Nord, despre aparatele de aer condiţionat montate prost în interior: "Se joacă leapşa cu banii oamenilor"
Sursa foto: Facebook Adrian Radu
de Claudia Popovici    |    21 Iul 2021   •   19:15

Imaginile cu oamenii stând la coadă pentru bilete pe o căldură infernală au apărut pe reţelele de socializare alături de critici la adresa conducerii Gării de Nord, acolo unde au fost montate mai multe aparate de aer condiționat compuse din unitatea interioara și cea exterioară, amplasate una lângă alta.

Practic, montarea aerelor condiționate în Gara de Nord a fost făcută degeaba, aparatele reușind să le asigure călătorilor şi mai mult disconfort.

Când ne pricepem la toate. De râsul curcilor.???

Publicată de Adrian Radu pe Luni, 19 iulie 2021

Contactați pentru un punct de vedere reprezentanții Sucursalei Regionale CF București a anunțat că a cerut firmei care a montat aparatele să remedieze urgent situaţia.

Ei au mai precizat că „aparatele de aer condiționat au fost achiziționate weekendul trecut, din surse proprii ale SRCF București, în vederea asigurării unor condiții optime pentru călătorii care optează pentru achiziția biletelor de călătorie direct de la casele de bilete”.

×
Subiecte în articol: aer conditionat gara de nord
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close