Antena 3 CNN Actualitate Social Așa arată camera primită de un român care s-a cazat la un hotel deloc ieftin din Franța: "M-am dus să întreb care este faza cu debaraua asta"

Așa arată camera primită de un român care s-a cazat la un hotel deloc ieftin din Franța: "M-am dus să întreb care este faza cu debaraua asta"

Un român aflat în Franța, la Lyon, a avut parte de o surpriză uriașă când a pășit în hotelul în care s-a cazat, după ce a primit o cameră cât o debara. Imaginea a devenit virală pe rețelele sociale.

Așa arată camera primită de un român care s-a cazat la un hotel deloc ieftin din Franța: "M-am dus să întreb care este faza cu debaraua asta"
Sursa foto: Mihai Vasilescu | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mai 2023   •   21:14

Ajuns la Lyon, Mihai Vasilescu a avut parte de o surpriză uriașă când a intrat în camera de hotel în care a fost cazat.

Potrivit românului, hotelul nu este deloc ieftin, însă, în ciuda acestui fapt, camera pe care a primit-o seamănă cu o debara, având aproximativ șase metri pătrați.

"Trebuie să vă arăt asta, că râd singur de juma' de oră. Și nu e frumos, mai bine să râdem cu toții. Am ajuns la Lyon și m-am cazat. Aia din poză e camera de hotel. TOATĂ camera, să ne înțelegem.

Am pus special trolerul acolo, ca să fie mai clar despre ce vorbesc. Ah, ba nu, mint, mai e și-o baie. În ea stăteam când am făcut poza, de-aia râd singur. Dacă aveți impresia c-a fost ieftin hotelul și de-aia, well, nu, n-a fost.

Citește și: Moment emoționant! El este Bobby, câinele care și-a condus stăpâna pe ultimul drum: "Azi am văzut cu ochii mei dragostea animalelor"

Evident, m-am dus peste fata aia de la recepție s-o întreb care e faza cu debaraua asta și să mi-o schimbe. Mi-o schimbă, da' nu azi, mâine. Că azi nu mai are altă cameră liberă. Să-mi țineți pumnii la noapte, pare c-o să am nevoie”, a scris acesta pe Facebook. 

Românul a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Facebook și alte momente amuzante, surprinse în timpul aventurii sale în Franța.

"M-am oprit la o benzinărie, pe undeva pe lângă Bordeaux, să fac plinul și să mănânc ceva. Mi-am luat un sendviș și am ieșit să-l mănânc la aer. Lângă mine e un cuplu de francezi, sau belgieni, sau altă nație vorbitoare de limba lui Voltaire. Și ei bagă câte un sendviș.

- E bun?, o întreabă el.

- Da, zicea ea, e bun.

- A fost șase euro, o informează ăsta extrem de mândru. Mai mestecă amândoi la sendvișurile alea, când tot el:

- Vrei și o cafea?

- Da. La care omul nostru, complet dezamăgit:- Ufff... ALȚI trei euro.

A făcut femeia o față de-a trebuit să mă prefac că am treabă în mașină ca să nu se prindă că m-a umflat râsul. Nu, n-au mai luat cafea”, a mai povestit românul.

×
Subiecte în articol: roman Lyon Franta camera hotel
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close