Antena 3 CNN Actualitate Social Catalogul Excelenței: Se lansează campania "100 de Tineri pentru Dezvoltarea României"

Catalogul Excelenței: Se lansează campania "100 de Tineri pentru Dezvoltarea României"

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României anunță lansarea Campaniei „100 de Tineri pentru Dezvoltarea României”, marcând Ziua Națională a României.

Catalogul Excelenței: Se lansează campania "100 de Tineri pentru Dezvoltarea României"
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Noi 2023   •   17:18

Această inițiativă își propune să evidențieze poveștile și realizările tinerilor români excepționali care s-au distins prin pasiune, dedicare și talent atât la nivel național, cât și internațional. Campania va reflecta diversitatea și bogăția talentelor românești în domenii precum educație, sport, cultură și inovație.

Cine se poate înscrie în campania „100 de Tineri pentru Dezvoltarea României

Cei 100 de tineri selecționați vor fi incluși în primul catalog al excelenței românești, reprezentând un model de inspirație și un simbol al potențialului României.

Selecția candidaților va fi bazată pe criterii stricte, incluzând performanțe academice, culturale, sportive și inovative. Candidații eligibili sunt tinerii români cu vârste între 5 și 25 de ani, rezidenți în România sau în străinătate, care trebuie să completeze un formular de înscriere și să ateste realizările lor prin diplome, medalii și recomandări.

Înscrierile sunt deschise pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro, începând cu 1 decembrie, și vor dura până pe 30 mai. După o perioadă de evaluare de trei luni, lista celor 100 de tineri selectați va fi anunțată în toamna anului viitor. Evenimentul de vârf al campaniei va fi „Gala excelenței”, programată pentru 1 decembrie 2024, unde cei 100 de tineri vor fi premiați și recunoscuți pentru contribuțiile lor excepționale.

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close