Antena 3 CNN Actualitate Social Campioană la atletism, dispărută de acasă

Campioană la atletism, dispărută de acasă

Campioană la atletism, dispărută de acasă
Sursa foto: Foto: VideoNews
01 Aug 2015   •   09:32
O fostă atletă din Brăila a dispărut de acasă de patru zile. Sportiva de 18 ani i-a spus mamei sale că merge să se plimbe, şi nu s-a mai întors. 
 
A doua zi i-a spus femeii la telefon că este în Constanţa, pe plajă, cu un fost coleg de şcoală. De atunci, are telefonul închis şi nu a mai fost de găsit. 
 
Mama spune că tânărul cu care fata a plecat este cunoscut că are probleme cu legea şi se teme ca fiica ei să nu fi fost scoasă din ţara, şi obligată să se prostitueze.
 
Elena a plecat de acasa in urma cu patru zile, doar cu telefonul si buletinul, si nimeni nu a mai vazut-o de atunci. A doua zi, dupa multe apeluri, fata i-a raspuns mamei sale la telefon si a anuntat-o ca este la mare.
 
Dupa care si-a inchis telefonul si n-a mai fost de gasit. A apucat sa ii spuna mamei sale ca a plecat impreuna cu un fost coleg in Constanta, cu care isi dadea intalnire de o saptamana. 
 
Mama fetei este disperata si spune ca tanara nu a mai plecat niciodata de acasa.
 
Elena Griţcă este elevă în clasa a 12-a la Liceul cu Program Sportiv din Brăila. Este campioana nationala la atletism, la proba de garduri, si are argint la sprint. In 2011 a castigat medalia de bronz la Campionatul de atletism pentru copii din Turcia. Anul trecut s-a lasat de sport, in urma unor probleme medicale. 
 
Fata are 1,60 înălţime, 60 kilograme şi părul şaten, lung peste umeri. 
 
Oricine a văzut-o sau ştie ceva despre ea este rugat să anunţe poliţia sau să sune la 112.  
 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close