Antena 3 CNN Actualitate Social Când vor fi închise cele 11 staţii de metrou cu un singur acces. Anunțul de la Metrorex

Când vor fi închise cele 11 staţii de metrou cu un singur acces. Anunțul de la Metrorex

Când vor fi închise cele 11 staţii de metrou cu un singur acces. Anunțul de la Metrorex
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Mai 2017   •   09:36

11 staţii de metrou din Capitală urmează să fie închise alternativ în această vară, pentru o perioadă de maxim şapte zile.

Perioada maximă estimată pentru închiderea staţiilor de metrou cu un singur acces va fi de 7 zile calendaristice consecutive, cu începerea lucrărilor într-o zi de vineri, după terminarea programului normal de lucru al Metrorex şi după ce ultimii călători vor părăsi staţia de metrou. Lucrările de modernizare a staţiilor de metrou se desfășoară atât ziua, cât și noaptea, acolo unde procesul tehnologic permite acest lucru.

Metrorex informează călătorii în legătură cu graficul final pentru desfășurarea lucrărilor de modernizare a instalațiilor de control-acces la stațiile de metrou cu un singur acces.

Lucrările de modernizare a aparatelor de taxare la stațiile de metrou cu un singur acces, se vor desfășura succesiv, în perioade diferite de timp, după cum urmează:

    Pipera: 15 iulie – 21 iulie 2017
    Constantin Brâncoveanu: 22 iulie – 28 iulie
    Aurel Vlaicu: 29 iulie – 4 august 2017
    Piața Victoriei 2: 5 august – 11 august
    Basarab 1: 12 august – 18 august
    Tineretului: 19 august – 25 august
    Dimitrie Leonida: 26 august – 1 septembrie
    Apărătorii Patriei: 2 septembrie – 8 septembrie
    Costin Georgian: 9 septembrie – 15 septembrie
    Berceni: 16 septembrie – 22 septembrie
    Pantelimon: 23 septembrie – 29 septembrie

Metrorex a informat autoritățile locale și RATB referitor la perioadele când se vor executa lucrări în stațiile cu un singur acces și, totodată, a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafață.

"Pentru ca disconfortul resimţit de călători să fie minim, graficul lucrărilor la stațiile de metrou cu un singur acces a fost stabilit în funcție de perioadele cu trafic scăzut, ca urmare a vacanțelor școlare și a concediilor", se spune în comunicatul Metrorex.

Deschiderea staţiei pentru publicul călător se va realiza în timpul programului normal de lucru, în ziua de sâmbătă a săptămânii următoare.

 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close