Antena 3 CNN Actualitate Social Capitala fierbe la 42 grade Celsius. Reţeaua electrică a cedat din cauza caniculei

Capitala fierbe la 42 grade Celsius. Reţeaua electrică a cedat din cauza caniculei

În București temperaturile resimțite au depășit deja 42 de grade Celsius. Trotuarele fierb, iar aerul este aproape imposibil de respirat. Din cauza numărului record de aparate de condiționat pornite simultan, rețeaua de electricitate a căzut minute bune pe principalele bulevarde şi străzi din Capitală.

Capitala fierbe la 42 grade Celsius. Reţeaua electrică a cedat din cauza caniculei
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    02 Aug 2021   •   16:51

Luna august vine cu temperaturi fără precedent. Potrivit ultimelor informații transmise de ANM, Bucureștiul se va afla sub o avertizare de caniculă în următoarele ore. 

Mai exact, conform prognozei ANM, în intervalul 2 august – 3 august, ora 9:00, disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în a doua parte a zilei, când la rafală se vor atinge viteze de până la 35 – 40 km/h.

Pană de curent în Bucureşti din cauza caniculei

Din cauza numărului record de aparate de condiționat pornite simultan rețeaua de electricitate a căzut minute bune în Bucureşti.

Mai bine de 30 de minute pe principalele bulevarde și străzi din Capitală rețeaua electrică a cedat. Vorbim despre Regina Maria, Generalul Gheorghe Magheru, strada Schitu Măgureanu, Popa Tatu, Biserica Amzei dar și Calea Griviței, acolo unde din cauza caniculei a avut loc o pană de curent.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close