Antena 3 CNN Actualitate Social Care a fost marea pasiunea a Stelei Popescu, după actorie

Care a fost marea pasiunea a Stelei Popescu, după actorie

Care a fost marea pasiunea a Stelei Popescu, după actorie
Sursa foto: Foto: captura Youtube
24 Noi 2017   •   08:59

Stela Popescu a murit. Actiţa Stela Popescu a fost o mare gurmandă şi şi-a împărtăşit dragostea pentru mâncare în mai multe cărţi de bucate.

Stela Popescu a murit. „Găteşte moldoveneşte cu Stela Popescu” conţine 345 de reţete culese din zona Basarabiei. "Să răsfoim împreună această carte de bucate care mă face să mă gândesc la vremuri trecute, dar şi la ce mâncăruri noi aş mai putea găti. Şi, chiar dacă nu respect mai niciodată reţetele de la cap la coadă – de, aşa sunt eu, îmi place să trec totul prin sufletul meu –, mi-a făcut mare plăcere să le selectez şi să le comentez pentru dumneavoastră.

Stela Popescu a murit.  Un lucru e sigur – sunt reţete tradiţionale moldoveneşti şi iţi lasă gura apă numai când le citeşti (darămite când le prepari!). Se spune că bucătarii cei mai buni din lume sunt bărbaţi. Doamnelor, nu vă subestimaţi, gătiţi cu plăcere şi cu imaginaţie şi vă asigur că dragostea va renaşte mereu şi mereu în casa voastră, iar cândva, când va veţi privi în oglindă, veţi fi şi mai frumoase.”, a declara Stela Popescu cu această ocazie, potrivit gustarte.ro.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close