Antena 3 CNN Actualitate Social Care e adevăratul motiv pentru care Principele Nicolae a fost dat afară din Casa Regală

Care e adevăratul motiv pentru care Principele Nicolae a fost dat afară din Casa Regală

Care e adevăratul motiv pentru care Principele Nicolae a fost dat afară din Casa Regală
09 Noi 2017   •   11:33

Principesa Elena, mama principelui Nicolae, dezvăluie motivele pentru care acesta a fost exclus din Familia Regală. Într-un comunicat în care se dezice de faptele fiului ei, principesa indică faptul că Nicolae a refuzat să facă lumină în scandalul fiului ei nelegitim.

"I-am transmis, în trecut, lui Nicolae faptul că Regele nu dorește să îl vadă din cauza comportamentului său lipsit de principii morale. Chiar Regele, primind vestea căsătoriei fiului meu, i-a transmis lui Nicolae, într-o scrisoare privată din 4 august 2017, că este profund întristat că Nicolae nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitatea presupusului său copil, o fetiță de aproape doi ani. Aceasta arată o lipsă de responsabilitate inacceptabilă.

La cea mai recentă vizită a mea la Aubonne, în luna august, tatăl meu mi-a confirmat personal decizia sa de a nu-l primi pe Nicolae, lucru cunoscut de fiul meu. Regele Mihai a făcut cunoscut, de câteva ori chiar în scris, că motivul deciziei de a-i retrage lui Nicolae titlul regal este că fiul meu nu are calitățile necesare pentru o poziție în Casa Regală a României", se arată în document.

Mama Principelui Nicolae, principesa Elena: Fiul meu a dat dovadă de dispreț față de România. Sunt devastată

Cine este presupusa mamă a copilului fostului principe Nicolae

În primăvara lui 2015, Principele începuse o relație fără obligații cu Nicoleta Cîrjan, o brașoveancă stabilită la București pe care o cunoscuse în timpul turului intitulat "Caravana cărților pe bicicletă" – menit să strângă fonduri pentru a promova cititul în medii defavorizate. În iulie, Nicoleta Cîrjan aflase că e însărcinată și hotărâse să păstreze copilul. Ulterior, Nicolae a refuzat constant să-și recunoască copilul.

 

×
Subiecte în articol: principele nicolae casa regala
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close