Antena 3 CNN Actualitate Social Carmen Stănescu a murit. Povestea incredibilă de iubire pe care a trăit-o actrița alături de soțul său

Carmen Stănescu a murit. Povestea incredibilă de iubire pe care a trăit-o actrița alături de soțul său

Carmen Stănescu a murit. Povestea incredibilă de iubire pe care a trăit-o actrița alături de soțul său
12 Apr 2018   •   12:00

Carmen Stănescu a murit. Actrița Carmen Stănescu s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani. Cunoscuta vedetă trăia însă o frumoasă poveste de iubire de o viață.

Carmen Stănescu a murit. A fost căsătorită cu actorul Damian Crâşmaru, pe care l-a cunoscut în 1955, când i s-a propus să intre în spectacolul cu piesa ''Doamna nevăzută'' de Calderon de la Barca, în rolul Don Manuel, înlocuind un actor care se îmbolnăvise. Spectacolul avea un succes enorm la public.

Carmen Stănescu a murit. Carmen Stănescu spune ca secretul unei căsnicii stă "în consideraţie, respect, devoţiune a unuia faţă de celălalt. Este vorba despre existenţa sau nonexistenţa unei afinităţi de idei, de sentimente, de sunete, de culori. Este o întâmplare rară. Farmecul unei existenţe comune constă în mii de amintiri care au fost nişte arderi, la origine. Dacă la drum pleci cu dorinţa de a-l bucura pe celălalt, de a-l face să-ţi simtă mereu iubirea, atunci poţi să fii convins că mariajul va reuşi şi că va fi frumos tot timpul. Iubirea trebuie comunicată neîncetat, vorbită, manifestată prin atingeri tandre şi zâmbete luminoase", afirma cu tărie actriţa Carmen Stănescu, potrivit Adevărul.

 

 

×
Subiecte în articol: iubire poveste de dragoste
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close